Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

SARIÇAM’DA KÖYLER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR !

SARIÇAM’DA KÖYLER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR !

SARIÇAM’DA KÖYLER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR !

SARIÇAM’DA KÖYLER ARASI FUTBOL TURNUVASI BASLIYOR !

Sariçam ilçesinde bulunan köyler arasinda ki dayanismayi saglamak için düzenlenen 1. Köyler Arasi Futbol Turnuvasi basliyor.

Ilçemizde en sevilen spor organizasyonlardan biri olan 4. Mahalleler Arasi Futbol Turnuvasi ile 1.Köyler Arasi Futbol Turnuvasi gerçeklesecek.

Sariçam Belediye Baskani Sayin Bilal ULUDAG ise ; “  Düzenlemis oldugumuz Köyler Arasi Futbol Turnuvasi’nda ki amacimiz vatandaslarimizin birbiriyle kaynasmasi ve genç kardeslerimizin kötü aliskanliklardan uzak durmasi adina önemli bir faaliyet oldugunu düsünüyorum. Turnuvaya katilan takimlara  basarilar diliyor , Sariçamli hemsehrilerimin centilmence zevkli çekismeli mücaadeler izlemesini temenni ediyorum.” dedi.

Spor Isleri Müd. Sayin Kadir GÜL ise; “ Sariçam’ da düzenledigimiz  1.Köyler Arasi Futbol Turnuvasi ve 4.Mahalleler Arasi Futbol Turnuvasi ’nda  ayrica gençlerimizin yasam kalitesini artirarak ilgi alanlari dogrultusunda yönlendirerek yetistirmek, tarihi ve kültürel degerlerini bilen ve bunlara sahip çikan, sosyal, nitelikli ve saglikli bireyler olarak hayata hazirliyoruz. Tüm takima basarilar diliyorum“ dedi.

9 Mart Pazartesi günü saat 19.00' da Yavuz Sultan Selim Mahallesinde bulunan hali sahasinda gerçeklesecek ve 1. Köyler Arasi Futbol Turnuvasina da kayit tarihi 12 Mart 2020 ve kura çekimleri ise 13 Mart 2020’de saat: 19.00’ da yapilarak Açilis Maçi ise 21 Mart 2020’de saat: 14.00 ‘de olmakla beraber Turnuva hem  4. Mahalleler Arasi Futbol Turnuvasi hem de  1. Köyler Arasi Futbol Turnuvasi olacak.

 

 



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı